Η «μάχη συνεχίζεται στο «Love and Hate»

Το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz συνεχίζεται! Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που τo gossip-tv.gr εγκαινίασε το μεγαλύτερο poll της ελληνικής showbiz το «Love and Hate»! Ποιους αγαπάτε όμως περισσότερο και ποιους δεν συμπαθείτε τις δέκα πρώτες μέρες του Απρίλη; Τι έδειξε το poll του gossip-tv.gr;

 

Χιλιάδες αναγνώστες μας ψήφισαν και επέλεξαν τις πρώτες μέρες του Απριλίου τους

Most Loved and Hated!

Most Loved είναι οι ακόλουθοι:

Φαίη

Σκορδά, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Νάντια Μπουλέ, Ζέτα Μακρυπούλια, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σίσσυ Χρηστίδου, Κώστα Βουτσά και μάχη στήθος με στήθος είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Κάτια Δανδουλάκη!

Most Hated είναι εξής:

Γιώργος Λιάγκας, Δέποινα Βανδή, Τζούλια Αλεξανδράτου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιάννα Αγγελοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Πέτρος Φιλλιπίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Εσείς όμως με τη δική σας ψήφο μπορείτε να αλλάζετε καθημερινά το αποτέλεσμα! Μπορείτε λοιπόν να δίνετε τη δική σας ψήφο αγάπης ή μίσους(Love and Hate) σε ανθρώπους που ανήκουν στο χώρο της showbiz, στον αθλητικό, στον επιχειρηματικό ή πολιτικό τομέα πατώντας ένα απλό κλικ στο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά σας!

Για να δούμε ποιοι τελικά θα ξεχωρίσουν αυτόν τον μήνα! Μην ξεχνάτε ότι εσείς αποφασίζετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα