Καίτη Γαρμπή: «Μου λείψατε» - Όλα όσα έγιναν στην avant premiere

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε χθες τις εμφανίσεις της σε γνωστό κινηματογράφο των Βορείων Προαστίων.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε μία αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για τις βραδιές που θα χαρίζει, και παρουσίασε τα τραγούδια της με ένα ανατρεπτικό τρόπο. Διασκευές παλιών αγαπημένων τραγουδιών με καινούργιους μουσικούς ήχους, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της βραδιάς, ενώ η Καίτη Γαρμπή έδειξε τη θεατρικότητά της, παντρεύοντας τα δικά της τραγούδια, με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, που άφησαν εποχή. Γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα

και το εξωτερικό, «έντυσαν» τα τραγούδια της, ενώ ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει την Καίτη Γαρμπή, όπως ποτέ άλλοτε!

{youtube}6eiH3-8UWKk{/youtube}

Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε ένα όνειρό της: Εμφανίζεται σε ένα διαφορετικό χώρο, «γυμνή» πάνω στη σκηνή, με μόνο «όπλο» για να μαγέψει τον κόσμο τη φωνή της! Εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε «Μου λείψατε», ενώ και το κοινό με τη σειρά του, έδειξε ότι απόλαυσε το θέαμα, αφού δεν σταμάτησε να χειροκροτεί. Μετά το τέλος της παράστασης, η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στη σκηνή για να τραγουδήσει ξανά, αφού όλοι παρέμεναν στις θέσεις τους! Μία τέτοια μουσική πρόταση είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα από τότε που ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχαν βρεθεί στην σκηνή του κινηματογράφου «Αττικόν».

{youtube}_P1NwsDhu1E{/youtube}

Μεταξύ άλλων, την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντύπας με τη σύζυγό του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Μάκης Πουνέντης, η Ματθίλδη Μαγγίρα και άλλοι πολλοί. Ο Διονύσης Σχοινάς δεν κατάφερε να παρευρεθεί, λόγω υψηλού πυρετού. 

{youtube}Xgx8IWQOvzE{/youtube}

Το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει μικρές στιγμές από τη βραδιά. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου στα Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι!

 

Keywords
Τυχαία Θέματα