Κατερίνα Ζαρίφη: Η Μενεγάκη, ο Μουτσινάς, ο Φερεντίνος και η Χρηστίδου

Είναι πολυτάλαντη και έχει περάσει από όλα σχεδόν τα πρωινά της ελληνικής τηλεόρασης.

Πως ξεκίνησε και πως τέλειωσε η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη; Η Κατερίνα Ζαρίφη εξηγεί στο entertv: «Η Ελένη Μενεγάκη άκουγε την εκπομπή μας στον Ρυθμό 9,49, με τον Μάκη Πουνέντη. Είχε λοιπόν την περιέργεια να με γνωρίσει. Η συνάντηση έγινε και ο έρωτας και από τις δυο πλευρές ήταν κεραυνοβόλος. Όταν

πήρα την απόφαση να φύγω ήταν για να ψαχτώ γενικότερα και όπως είχα πει και στο κομμάτι της ηθοποιίας. Απλά άργησε λίγο ... αφού φέτος κατάφερα να κάνω κάτι στην ταινία "Λάρισα εμπιστευτικό"», δηλώνει και συνεχίζει μιλώντας για την επιστροφή της στην εκπομπή: «Υπήρχε αμηχανία μόνο για 5 λεπτά. Μετά ήμασταν και πάλι στον ίδιο παρανομαστή γέλιου και χαβαλέ. Νομίζω ότι το συναίσθημα είναι η πιο δυνατή μνήμη. Και επειδή εγώ και η Ελένη δεθήκαμε κάποτε με αληθινά συναισθήματα πάνω από δουλειές και εκπομπές».

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει επίσης και για την εποχή του «Πρωινού καφέ» και όλα όσα ακούστηκαν: «Φυσικά και κάναμε λάθη, φυσικά και υπήρχε ένταση. Όμως υπήρξαν και πολύ όμορφες στιγμές γέλιου και δημιουργικότητας. Ήμασταν απροετοίμαστοι για όλο αυτό το "τσουνάμι" που προκλήθηκε. Και δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την επίθεση των ΜΜΕ. Μας καταρράκωσε την ψυχολογία και το αφήσαμε να μας "καταπιεί". Για μένα, με σωστό χειρισμό αυτό το πρωινό είχε προοπτικές».

Πώς όμως ένιωσε όταν έγινε η πρόταση να συμμετέχει φέτος στο «Πρωινό ΑΝΤ1», στο ίδιο πλατό με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο στο τιμόνι; «Είχα αφήσει τόσο πίσω μου το πρωινό με τον Νίκο που πραγματικά είχα μεγάλη χαρά που επέστρεφα σε γνώριμα εδάφη. Και ήμουν πολύ χαρούμενη που επέστρεφα κάπου με παρουσιαστές δυο γνώριμα και φιλικά πρόσωπα».

Keywords
Τυχαία Θέματα