Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν με πέταξε έξω η τηλεόραση ποτέ»

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους να μιλήσουν για την τηλεόραση, κυρίως γιατί υπάρχει χρόνια σε αυτή.

Η ηθοποιός μίλησε στο "Thema People" για το πώς της φαίνεται η τηλεόραση σήμερα: « Η σημερινή τηλεόραση δεν υπάρχει, κατέβασε τα ρολά της. Βεβαίως, αν είχα ένα σίριαλ εδώ, θα προτιμούσα να είμαι εδώ απ' το να τρέχω να προλάβω το αεροπλάνο για να είμαι εγκαίρως στο γύρισμα στην Κύπρο. Με ρωτάνε καμιά φορά πώς και γιατί πήγα στην Κύπρο.

Η ερώτηση είναι λίγο παράλογη. Γιατί δεν υπάρχει ελληνική τηλεόραση. Δεν είχε κανέναν λόγο κανένας από μας να δημιουργεί το βάσανο της μετακίνησης στον εαυτό του. Το ίδιο με ρωτούσαν για την περιοδεία το καλοκαίρι. Πήγα γιατί δεν είχα τηλεόραση. Ο ηθοποιός πρέπει να κινείται σε τρία και τέσσερα ταμπλό συγχρόνως για να επιβιώσει. Τώρα λοιπόν δεν υπάρχει τηλεόραση. Αυτή που μας κανάκεψε για πολλά χρόνια, τη χρησιμοποιήσαμε όμως οι περισσότεροι λάθος. Τολμώ να αποδώσω στον εαυτό μου ότι δεν το έκανα λάθος, το έκανα με απόλυτο σεβασμό, γι' αυτό άλλωστε είχα και επιτυχίες. Δεν με πέταξε έξω η τηλεόραση ποτέ. Ήξερα τη μεγάλη της δύναμη, τη μεγάλη εμβέλεια. Αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την εικόνα της ακριβώς όπως είναι. Θα με ρωτήσετε πιθανότατα τι γνώμη έχω για τις τούρκικες σειρές.», δήλωσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα