Κάτια Ζυγούλη: Πώς πέρασε την ονομαστική της γιορτή και τα δώρα από τα παιδιά της

Καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της, η Κάτια Ζυγούλη δείχνει να ζει τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της ζωής της.

Μάλιστα, η φετινή ονομαστική γιορτή της ήταν ό,τι καλύτερο για την ίδια αφού δέχτηκε τα πιο γλυκά δώρα από τα παιδιά της, την τετράχρονη Αναστασία και τον 13 μηνών Αλέξανδρο. Μία γλυκιά αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί από τα παιδιά της ήταν τα πολυτιμότερο δώρο που έλαβε φέτος στη γιορτή της. Μαζί με την οικογένειά της και τους γονείς της πέρασε ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης η Κάτια Ζυγούλη, έχοντας φυσικά

φροντίσει να στρώσει ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την προηγούμενη μέρα, ο φωτογραφικός φακός του Hello την απαθανάτισε να ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ προκειμένου να προετοιμάσει κατάλληλα το τραπέζι. Όσο για τα μικρά της παιδιά, η Αναστασία δεν αποχωριζόταν το ποδήλατό της με το οποίο της αρέσει να κάνει βόλτες ενώ ο μικρός Αλέξανδρος έχει αρχίσει να παίρνει τους... δρόμους καθώς περπατάει. Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα