Κέλλυ Κελεκίδου: «Ντύνομαι πριγκίπισσα και ο Κουρκούλης Hulk»

Η χαρά της ζωής είναι η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης και στην ίδια διάθεση είναι και ο γιος τους.

Η τραγουδίστρια μιλώντας για την οικογένειά της και πώς περνούν τις ημέρες τους αποκάλυψε πως στο σπίτι έχουν καθημερινά απόκριες. Τι εννοεί; Η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως στο σπίτι ντύνονται συνέχεια με στολές και κάνουν διάφορες πλάκες. Όταν η Ελένη Μενεγάκη

είπε στην καλεσμένη της πως όλα τα παιδιά μεταμφιέζονται η τραγουδίστρια της απάντησε: «Κι εμείς ντυνόμαστε. Εγώ ντύνομαι πριγκηπέσα κι ο Νίκος Hulk». Στη συνέχεια ανέφερε πως ο γιος της είναι ήρεμο παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες. «Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στον μικρό. Είναι ήρεμος και κοινωνικός».

Όσο για τη γέννηση του γιου της , είπε πως «ήταν και είναι από τις ωραιότερες φάσεις που έχω περάσει. Δε θα την άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου».

Τέλος, μίλησε για τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη της λέγοντας πως «είχα πάρει 36 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Στον όγδοο μήνα είχα πάει στα 74 και εξαφάνισα τη ζυγαριά, αλλά δεν με ενδιέφερε. Φορούσα παντελόνια του Νίκου, ενώ δεν έβλεπα τα πόδια μου. Αλλά από μικρή ηλικία έπαιρνα και έχανα πολλά κιλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα