Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Σε αγαπώ αλλά…» στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ».

Το Gossip-TV προσφέρει στους αναγνώστες του 20 διπλές προσκλήσεις για την νέα ξεκαρδιστική κωμωδία "Σε αγαπώ αλλά... "

των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ» για τις παραστάσεις την Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Νοεμβρίου!

Δηλώστε ΕΔΩ συμμετοχή και πάρτε μέρος στην κλήρωση!

H ιδαίτερα επιτυχημένη καλλιτεχνικά παράσταση του καλοκαιριού, του

Γιώργου Βάλαρη « Σ'αγαπάω, αλλά...», με τους Αλέξανδρο Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Ιωσήφ Μαρινάκη, επιστρέφει στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ» από τις 15 Οκτωβρίου όπου και θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ενώ παράλληλα θα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα από το τέλος Οκτωβρίου, με επόμενο σταθμό την Αμερική στα τέλη Νοεμβρίου και τέλος τη Θεσσαλονίκη στο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» θέατρο από τις 17 Ιανουαρίου και για 3 εβδομάδες.

Το « Σ'αγαπάω, αλλά...», είναι μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη, διαδραστική «ζευγαρο-κωμωδία» με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ'επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή Νεοελληνική πραγματικότητα, με έντονη δράση, χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα και κυρίως πολλές ανατροπές!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά : Λία Ασβεστά

Κοστούμια: Χριστιάνα Καρύδη

Μουσική- ηχητική επιμέλεια: Νίκος Ραμός

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Χορογραφίες: Yiota Kariotis

Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοίδης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης):

Αλέξανδρος Σταύρου, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου , Ιωσήφ Μαρινάκης .

[Κριτική Θεάτρου] Αστική ηθογραφία του Κώστα Γεωργουσόπουλου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εχω διαβάσει αγωγές διαζυγίων που είναι περιβόλια ύβρεων, υποτιμητικών χαρακτηρισμών, απαξιωτικών συμπεριφορών που επιστρατεύονται εκατέρωθεν για να αποδείξουν την οριστική διάλυση του δεσμού. Φίλοι δικηγόροι με έχουν διαβεβαιώσει πως υπάρχει κλιμακωτό τυπολόγιο εκφράσεων, που αντλείται από ειδικά ανθολόγια και αποτελούν ένα πασπαρτού που καθοδηγεί ακόμη και τη γραμματεία του δικηγορικού γραφείου να συντάξει την αγωγή.

Και γνωρίζω πως ζευγάρια που διάβασαν την αγωγή αγανάκτησαν και συχνά προχώρησαν σε επανασυνδέσεις των σχέσεων, γιατί διαπίστωσαν πως οι τεχνητοί λόγοι που τους χώριζαν, δεν είχαν καμιά σχέση με τα δικά τους αίτια διαζυγίου.

Στο θέατρο «Αθηνά», ένα ζεύγος στα πρόθυρα διαζυγίου καταφεύγει σε ένα ζεύγος δικηγόρων για τα καθέκαστα. Οι δύο πράξεις του έργου των Γ. Βάλαρη και Στ. Παπαδόπουλου είναι γραμμένες με ακρίβεια ντοκουμέντου που το υλικό του αντλείται από την τρέχουσα δικηγορική τακτική των αγωγών περί διαζυγίου: ύβρεις, υπερβολές και διογκώσεις απαξιωτικών συμπεριφορών, στρεβλή ερμηνεία καθημερινών και πάγιων εκδηλώσεων, εκβιασμοί, προσβολές των σεξουαλικών ικανοτήτων κ.τ.λ.

Χωρίς να κάνουν μάθημα οι συγγραφείς αποκαλύπτουν και τους ενδογενείς και τους εξωγενείς παράγοντες που δημιουργούν τις τριβές στο ζευγά

Keywords
Τυχαία Θέματα