«Κλεμμένα Όνειρα»: Η διαθήκη θα αποκαλύψει πολλά μυστικά!

Στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα», η Αλεξάνδρα αναζητά τη διαθήκη του πατέρα της, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας, αφού ο αστυνόμος Μακρής είναι σίγουρος πια ότι είχε λόγους να τη βγάλει από τη μέση.

Η Φαίη προσπαθεί να δικαιολογήσει την ξαφνική αποχώρηση του Σταύρου από την ομάδα, αλλά η Άντα καταλαβαίνει ότι μάλωσαν. Ο αστυνόμος Μακρής συνταξιοδοτείται και ζητάει από την Τάνια να λύσει το μυστήριο με το θάνατο της Άρτεμης, φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη ως κύριο ύποπτο. Η Αλεξάνδρα

ανακοινώνει στον Άρη και στη Χρύσα ότι σκοπεύει να ψάξει σε όλες τις τράπεζες της Ελλάδας, για να βρει τη διαθήκη του Βαλάτου. Ο Μακρής κατηγορεί ευθέως τον Δημήτρη για το θάνατο της Άρτεμης. Ο Άρης κανονίζει να βγει με τη Φαίη και η Φρύνη της λέει πως διαφωνεί με τη συμπεριφορά της. Παράλληλα, ο Σταύρος ψάχνει στα πράγματα της μητέρας του για να βρει στοιχεία για τον πατέρα του, ενώ είναι πολύ εκνευρισμένος από τις επαφές του Άρη με τη Φαίη. Ο Δημήτρης συναντά τη Βίκυ στο ταξί, της εκφράζει τα συναισθήματά του ενώ αυτή προσπαθεί να μην εκδηλώσει τα δικά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα