Μαίρη Συνατσάκη: «Η θητεία μου στο “Πρωινό Mou” ήταν για μένα “εντατικά μαθήματα τηλεόρασης”»

Η Μαίρη Συνατσάκη από πέρυσι έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Master chef 2» που θα προβληθεί σύντομα και ταυτόχρονα ήταν στην παρέα του «Πρωινό Mou».

Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς ήταν η εμπειρία της αυτή. Η θητεία μου στο "Πρωινό Mou" ήταν για μένα "εντατικά μαθήματα τηλεόρασης". Έμαθα απίστευτα πράγματα δίπλα στη Φαίη και στον Γιώργο. Αυτό δε που με εντυπωσίαζε πάντα ήταν το πώς κατάφερναν

σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με σημαντικές εξελίξεις, να περνούν από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση και από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία με έναν απίστευτο τρόπο». Όσο για το αν της κακοφάνηκε που το κανάλι φέτος την απομάκρυνε από την πρωινή παρέα είπε στο περιοδικό «TvΈθνος»: «Όχι, καθόλου και το λέω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια. Η απόφαση του καναλιού ήταν στο ίδιο μήκος κύματος και με τις δικές μου σκέψεις. Σε μια χρονιά που οι φρέσκιες παραγωγές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, εγώ δεν θα μπορούσα να έχω διπλό τηλεοπτικό ρόλο, μπαίνοντας στο σπίτι του κόσμου καθημερινά και πρωί και βράδυ. Θα ήταν αν μη τι άλλο... too much!».

Keywords
Τυχαία Θέματα