Μαρία Ιωαννίδου: «Ο πιο τραγικός ρόλος στην καριέρα μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου ξαφνιάζει το κοινό με τον τραγικό ρόλο της μάνας στο θεατρικό έργο του Βίκτωρος Ουγκώ, «Η Παναγία των Παρισίων».

Υποδύεται τη Μσμα, που οι Τσιγγάνοι του Παρισιού απήγαγαν την κόρη της την ημέρα που γεννήθηκε. «Ο ρόλος αυτός είναι ο πιο τραγικός στην καριέρα μου! Όταν είμαι πάνω στη σκηνή και παίζω, προκειμένου να βγάλω όλη τη δραματική πλευρά της ηρωίδας του Ουγκώ, σκέφτομαι διάφορες θλιβερές καταστάσεις που έχω ζήσει, από τον θάνατο του αγαπημένου μου Φρέντυ μέχρι την περιπέτεια

με τον καρκίνο που λίγο έλειψε να μου στοιχίσει τη ζωή», είπε στην «Espresso» η Μαρία Ιωαννίδου και συνέχισε: «Ολοι με γνωρίζουν ως τη Μαρία Ιωαννίδου με την τσίχλα στο στόμα ή τη σέξι χορεύτρια που έγραψε τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο και το θέατρο. Δεν με πειράζει καθόλου αυτό, γιατί ίσως να ήταν και δική μου επιλογή. Από την άλλη, ελάχιστοι ήταν κι οι σκηνοθέτες που μου εμπιστεύτηκαν δραματικούς ρόλους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρης Βορκάς, που μου ζήτησε να συμμετάσχω φέτος στο μιούζικαλ-θρύλος “Παναγία των Παρισίων”. Όταν συζητήσαμε για τον ρόλο που με ήθελε, πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω στο κοινό και μια άλλη πλευρά μου. Σε αυτό βοηθάει και η μεταμόρφωσή μου σε δυστυχισμένο πλάσμα, που αφήνει άφωνο τον κόσμο που έρχεται να δει την παράσταση, αφού κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι εγώ.»

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα