Με τον Αντώνη Ρέμο γιόρτασαν την επιτυχία του ΑΝΤ1 στη Σερβία

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι γιόρτασε ο όμιλος Αντέννα, τα δύο χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας του στην Σερβία, μέσω της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού PRVA.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Mirko Cvetkovic, κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης και εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση οργανώθηκε προς τιμή όλων των συνεργατών του τηλεοπτικού σταθμού οι οποίοι συνέβαλαν

αποφασιστικά στην εξαιρετική πορεία του PRVA στο σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην αγορά ΜΜΕ της Σερβίας. Από το 2010 που ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγόρασε από τον Όμιλο Murdoch την Fox Television άλλαξαν πολλά. Νέο όνομα και ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του, οδήγησαν σε λιγότερο από 2 χρόνια το PRVA στην κορυφή όλων των ΜΜΕ στη Σερβία. Tη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης σφράγισε με την παρουσία του ο Αντώνης Ρέμος. Ο κορυφαίος Έλληνας Καλλιτέχνης ιδιαίτερα δημοφιλής στην Σερβία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση την οποία απόλαυσαν οι καλεσμένοι του PRVA.

Keywords
Τυχαία Θέματα