Γερμανού: «Δεν ήθελα να πουλήσω προς τα έξω τη σχέση μου και αυτό φάνηκε από το ότι έκοψα στο μοντάζ αρκετά σχόλια»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» αλλά και για την παρουσία του συντρόφου της Μάνου Ιωάννου.

«Είμαι άνθρωπος που έχει ανεπτυγμένη πολύ έντονα την αίσθηση του ανικανοποίητου. Και αυτό όσο κακό μπορεί να είναι για την προσωπική σου ζωή, τόσο σωτήριο μπορεί να αποδειχθεί για την επαγγελματική σου πορεία. Εάν τελειώσεις μια εκπομπή στην τηλεόραση και πεις τα πήγα τέλεια , αργά ή γρήγορα έχεις αποτύχει από χέρι. Είδα την πρεμιέρα και εννοείται πως είδα πράγματα τα οποία χρειάζονται δουλειά». Όσο για το αν είχε ανάγκη στην πρεμιέρα

της να καλέσει τον σύντροφό της για να κάνει νούμερα είπε στο περιοδικό «Tv Έθνος»: «Ποτέ δεν έχω κινηθεί κατ' αυτό τον τρόπο, οπότε γιατί να το έκανα τώρα; Άλλωστε, στην πρώτη εκπομπή μου δεν ήταν καλεσμένος ο Μάνος, αλλά οι "Άνδρες έτοιμοι για όλα" και στο σχήμα αυτό συμμετέχει από πέρυσι και ο Μάνος, τι να κάνουμε;». Μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι θα της το «χρέωναν»; « Με απασχόλησε και είναι κάτι που το συζήτησα και με το κανάλι. Όμως, στο κανάλι επέμεναν να καλέσουμε τα παιδιά στην πρεμιέρα, γιατί ήθελαν η πρώτη εκπομπή να είναι... πάρτι. Και το γεγονός ότι δεν ήθελα να πουλήσω προς τα έξω τη σχέση μου με τον Μάνο φάνηκε και εκ του αποτελέσματος. Δηλαδή, ότι κόψαμε τα άπειρα πειράγματα τόσο του Κόκλα και του Ευρυπιώτη, όσο και του Ευθυμιάδη στο μοντάζ τα οποία είχαν να κάνουν με μένα και τον Μάνο. Αν ήθελα, λοιπόν, να το κάνω πιο... πικάντικο, μια χαρά θα τα άφηνα όλα να προβληθούν κανονικά στον αέρα. Το γνωρίζω και επειδή από ένα σημείο και μετά η αδικία με εξαγριώνει, θέλω να πω ότι δεν πήρα ένα παιδί που δουλεύει στο τυροπιτάδικο και το έβγαλα στην τηλεόραση για να το κάνω με το ζόρι γνωστό επειδή είμαστε μαζί. Ο Μάνος έχει τη δική του πορεία στον χώρο, συμμετείχε σε σούπερ επιτυχημένες δουλειές από τις οποίες τον έμαθε όλη η Ελλάδα, οπότε τι πιο φυσιολογικό από το να είναι καλεσμένος σε μια εκπομπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα