Νίκος Μακρόπουλος: Γιατί χώρισα!

«Τελικά πες μου ποια είσαι κι έτσι σκάρτα μου ξηγείσαι!», λέει το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου κι όπως δήλωσε τον αντιπροσωπεύει απόλυτα.

Το λαϊκό τραγουδιστή συνάντησε η κάμερα του Star στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής κι εκείνος μίλησε για ακόμη μια φορά ανοικτά για το πολύκροτο διαζύγιό του. «Το διαζύγιό μου ξεκίνησε συναινετικά και στη δεύτερη συζήτηση γύρισε ανάποδα και τώρα πρέπει αν δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως αυτό που τον έπνιγε ήταν ο ψυχαναγκασμός της

κράτησης λες και ήταν δεδομένη η συμβίωση. «Μιλάμε για μια δέσμευση ότι σε έχω αναγκαστικά, δεν είμαι αναγκαστικά, είμαι εκεί γιατί θέλω να είμαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για αυτό που είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα ψέματα που κουράστηκε να λέει, συμπλήρωσε: «Θέλω να ζω στη ζωή μου μόνο με αλήθεια. Αυτό μου έδωσε μια γαλήνη και μου έλυσε όλα τα προβλήματα». Πλέον ο Νίκος Μακρόπουλος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζει τον έρωτα στο πλευρό νεαρής τραγουδίστριας. Ο τραγουδιστής απαντά ακόμη και στο αν νιώθει ερωτευμένος. «Το ερωτευμένος είναι μικρό μπροστά στη συντροφιά που θέλει ένας άνθρωπος. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαι χωριστά εδώ και 3,5 χρόνια μην το συνδέεται τώρα με τρίτα πρόσωπα», εξηγεί.

Ενώ, τέλος, δηλώνει έτοιμος να πληρώσει τα λάθη του. «Μπορεί να κάνει ότι θέλει η πρώην σύζυγός μου, εγώ εδώ είμαι έτοιμος να πληρώσω ότι ορίζει ο νόμος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», απαντά ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα