Ο Άρνι τα κιλά και η Κατερίνα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το καλοκαίρι αφέθηκε στο καλό φαγητό της Νάξου, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί με κάποια περιττά κιλά.

Ο παρουσιαστής θέλει να ξεκινήσει γυμναστήριο προκειμένου ν’ απαλλαχτεί από αυτά τα κιλά. «Θέλω να τρέξε για να μου φύγουν τα πολλά κιλά. Νιώθω ότι πάχυνα πάρα πολύ, πρέπει να είμαι πιο παχύς από ποτέ. Δεν έχω ανέβει στην ζυγαριά , αλλά η εικόνα που έχω για τον εαυτό μου δεν μου αρέσει και με απασχολεί και το θέμα υγείας», αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Νομίζω ότι ένας λόγος

που δεν έχω ξεφύγει πάρα πολύ είναι γιατί κάποτε είχα κάνει γυμναστική. Ήμουν 105 κιλά και δεν φαινόταν γιατί ήμουν γυμνασμένος. Δεν ήμουν ποτέ «φέτες» αλλά ήμουν καλά. Τώρα όμως δεν πάει άλλο». Η παρέα με τον Αντώνη Κανάκη δεν τον επηρέασε καθόλου και μάλιστα ο Γρηγόρης προσπάθησε να επηρεάσει τον φίλο στο να τρώει λιγάκι παραπάνω. Η Κατερίνα είναι καλή μαγείρισσα όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης , αλλά ποτέ δεν του είπε ότι πρέπει να κάνει δίαιτα ή να πάει γυμναστήριο. «Η Κατερίνα είναι πολύ φανατική με το γυμναστήριο. Μπορεί να πάει και δυο φορές την ημέρα. Της αρέσει πάρα πολύ. Τώρα λέμε να πηγαίνουμε μαζί».

Keywords
Αναζητήσεις
arni kila
Τυχαία Θέματα