Οι ετοιμασίες στο κάστρο Pitt-Jolie και οι φήμες για γάμο τους μέσα στο σαββατοκύριακο!

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο υπέροχο κάστρο του Brad Pitt και της Angelina Jolie, γεγονός που ενισχύει τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται μέσα στο σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τους πρώτους καλεσμένους να έχουν φτάσει στο κάστρο του ζευγαριού, ανάμεσά τους βέβαια και οι γονείς του Brad Pitt. Λέγεται

επίσης πως ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και ο διάσημος κοσμηματοπώλης Robert Procop, ο οποίος και δημιούργησε το αξίας 250,000 δολαρίων μονόπετρο που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της για τον αρραβώνα τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη ταξιδέψει μέχρι το κάστρο για να επιβλέπει τις προετοιμασίες που γίνονται για τον φημολογούμενο γάμο τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους λέγεται πως θα είναι και ο George Clooney ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται πολύ κοντά στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στη βίλα του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα