Οι πλαστικές, η ψυχρή απάντηση της Γερμανού και ο κούκλος αδερφός της Νομικού!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα θέματα της showbiz έπεσαν «βροχή». Μάθαμε ηλικίες, βγάλαμε στην φόρα επώνυμες πλαστικές επεμβάσεις αλλά και πολλά ακόμη που αναζητάτε συνεχώς.

Η λίστα μας αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια ηλικιακή αποκάλυψη καθώς η  Κατερίνα Λέχου χωρίς κανένα κόμπλεξ αποκάλυψε την ηλικία της σε συνέντευξή της! Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κι εγώ έχω περάσει τα 40. Αφήστε που δεν πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είναι γεννημένες για να γίνουν μητέρες». Αμέσως μετά σκυτάλη παίρνει το θέμα «πλαστικές».

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του πριν και του μετά. Όλοι οι επώνυμοι λίγο ή πολύ κάτι έχουν αλλάξει πάνω τους. Δείτε για ακόμη μια φορά επώνυμες πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις. Αμέσως μετά επιλέξατε την ψυχρή απάντηση της Γερμανού στο μήνυμα της Χρηστίδου στο twitter. Tι κι αν η παρουσιάστρια έσπευσε να επαινέσει το trailer της εκπομπής και να ευχηθεί καλή αρχή σε όλη την παρέα; Από τη Ναταλία Γερμανού πήρε ως απάντηση ένα ξερό «Ευχαριστούμε». Τέταρτο θέμα η φωτογραφία του αδερφού της Δούκισσας Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της, ο οποίος είναι ένας κούκλος και αυτός! Τελευταίο θέμα επιλέξατε τον Κρητικό, Αντρέα Παρασκάκη, ο οποίος πριν δέκα χρόνια εντυπωσίασε τόσο τους συμπαίκτες στο Bar, με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό του, όσο και τους τηλεθεατές. Δείτε ξανά πώς είναι σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα