«Οι Βασιλιάδες»: Η Γιούλη εμπόδιο στα σχέδια του Αιμίλιου

Ο Μάρκος αρνείται κατηγορηματικά την πρόταση των Αράβων, αλλά ο σεΐχης δηλώνει πως αν δεν γίνει δεκτή η συμφωνία, θα ακυρωθεί, και ο Αιμίλιος τρίβει τα χέρια του.

Ο Λεωνίδας γράφει στη Νεφέλη ένα CD με ένα τραγούδι της Στέλλας, αλλά ο Αλέξης το βρίσκει πρώτος και το παίρνει. Ο Μάρκος πάει βόλτα με τη Χριστίνα για να ξεσκάσει και έρχονται πιο κοντά, ενώ η Γιούλη αρχίζει να τους υποπτεύεται. Μια κοινωνική λειτουργός θέλει να κλείσει τον παιδότοπο της Μαρίνας, γιατί τον έκρινε ακατάλληλο και η κοπέλα θα αρχίσει να σκέφτεται την πρόταση του Σταύρου. Ο Αλέξης με το Λεωνίδα

κανονίζουν κρυφά να λύσουν τους λογαριασμούς τους σε μια κόντρα. Οι δύο οικογένειες έρχονται τελικά σε ρήξη και αποφασίζουν να κόψουν κάθε επικοινωνία. Ο Παπαδάκης ενημερώνει το Μάρκο για τις σπατάλες του Αιμίλιου εις βάρος τις εταιρίας κι εκείνος αποφασίζει να τον εξουδετερώσει μόλις μαζέψει αρκετά στοιχεία. Η Μαρίνα δέχεται τη βοήθεια του Σταύρου και έρχονται πιο κοντά, ενώ ο Αιμίλιος στήνει ένα κόλπο στο Μάρκο. Η Γιούλη βάζει ψύλλους στα αυτιά του Μάρκου ότι η Νάντια ήταν βαλτή από τον Αιμίλιο και του ανοίγει τα μάτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα