Όλγα Λαφαζάνη: «Έχω νιώσει αδικημένη»

Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε την Όλγα Λαφαζάνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η δημοσιογράφος και λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων που προέκυψαν με το Alter αλλά και του ερχομού της κόρης της, απουσιάζει από το τηλεοπτικό προσκήνιο. Της λείπει η τηλεόραση και θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή; «Η τηλεόραση μέχρι στιγμής μου λείπει ελάχιστες στιγμές. Επίσης δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση

λόγω της μικρής για να έχω ένα κριτήριο και να σου πω σε ποια εκπομπή θα ήθελα να είμαι τη φετινή σεζόν.», είπε στο entertv.

Όσο για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει εκείνη, κάποια στιγμή, μια δική της εκπομπή απαντά: «Είμαι 9 χρόνια στην τηλεόραση και πιστεύω πως θα μπορούσα να φέρω εις πέρας την παρουσίαση μιας εκπομπής, χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός ή απωθημένο μου.»

Η Όλγα Λαφαζάνη όμως εκφράζει και μια πικρία από κάποιους εργοδότες της οι οποίοι δεν την επέλεξαν κατά το παρελθόν για εκπομπή. «Η αλήθεια είναι πως έχω νιώσει αδικημένη, δεν ξέρω βέβαια αν ήταν δικαιολογημένα ή όχι. Πάντως την απόρριψη στο χώρο της δουλειάς την έχω βιώσει πολύ έντονα και πολλές φορές, αλλά μπορώ να σου πω ότι πια δεν με αγγίζει σχεδόν καθόλου.», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Keywords
Τυχαία Θέματα