Όσα δεν ξέρατε για την Νταϊάν Κοχυλα

Τι δεν ξέρατε ως τώρα για την Νταϊάν Κοχυλα;

Είναι διεθνώς γνωστή ως ειδήμων σε θέματα ελληνικής και μεσογειακής διατροφής, συγγραφέας πολλών μαγειρικών βιβλίων, δημοσιογράφος στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, σύμβουλος σεφ και εστιάτορα, σύμβουλος σε θέματα ελληνικής γαστρονομίας σε κορυφαία πανεπιστήμια μεταξύ των οποίων το Harvard και το Yale. Το πρόσφατο βιβλίο της επιλέχτηκε από την εφημερίδα «The New York Times» ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία για το 2012. Από το 1993 έχει μια μόνιμη στήλη σε ελληνική εφημερίδα με θέματα μαγειρικής και εστίασης. Εδώ και τέσσερα χρόνια μικρά βίντεο μαγειρικής στο youtube. Έχει συγγράψει 19 βιβλία μαγειρικής.

Keywords
Αναζητήσεις
νταιαν κοχυλα συζυγος, ναντια κοχυλα
Τυχαία Θέματα