Πέτρος Λαγούτης: «Η Κατερίνα είναι ένα καλό παιδί. Την εκτιμώ»

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την Κατερίνα Παπουτσάκη και πως διαχειρίστηκε τα media, τα οποία πήγαν να εισβάλλουν στην προσωπική του ζωή.

«Τις πρώτες πέντε ημέρες ήταν σοκαριστικό. Σίγουρα ήταν πιεστικό και δεν ήταν κάτι ευχάριστο, τουλάχιστον έτσι όπως το έβλεπα εγώ. Νομίζω ότι σε καταστάσεις που σε πιέζουν η καλύτερη λύση είναι να είσαι ο εαυτός

σου», λέει στο περιοδικό Εγώ και καταλήγει μιλώντας για την Κατερίνα Παπουτσάκη τονίζοντας πως έχουν παραμείνει φίλοι. «Η Κατερίνα είναι ένα καλό παιδί. Την εκτιμώ. Φυσικά και μπορώ να μιλάω μαζί της. Δεν θέλω όμως πια να αναφέρομαι σε αυτά». Ο ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του με την Μυρτώ Αλικάκη, κάτι που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω από τον ίδιο ή την πρώην σύζυγο του. «Για μένα, τα εν οίκω μη εν δήμω. Γιατί μετά ξεκινούν τα προβλήματα στο σπίτι σου και όταν κάτι συμβαίνει στο σπίτι σου και μπαίνει όλη η Ελλάδα στη μέση, χαλάει η μαγιά». Όσο για τους ηθοποιούς που βασίζουν την καριέρα τους στη ζωή τους λέει: «Δεν είναι όλη το ίδιο. Υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που από την αρχή φροντίζουν να βγάζουν προς τα έξω τέτοιου είδους στιγμές και βασίζουν σε αυτό την πορεία τους. Ωστόσο, ο κόσμος βαριέται να ακούει συνέχεια με ποιον είσαι και γιατί χώρισες. Αν δεν έχεις να πεις τίποτα άλλο, σε πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα