Ποια είπε: «Τα δικά μου β… είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση»

Μία από τις πιο hot παρουσίες που πέρασαν από reality στην ελληνική τηλεόραση αποκαλύπτει τι κάνει σήμερα και μιλά για τη σχέση που έχει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

 

Τι κάνει σήμερα η Φραντζέσκα Μελά στην ζωή της; «Desperate Housewives» λέει χαμογελώντας στο showtime-cy.

Και συνέχισε: «Προς το παρόν κυνηγάω τον Αλέξανδρο, τον γιο μου από πίσω και απολαμβάνω την κάθε του στιγμή. Είναι μωράκι ακόμα και παλεύω και με την εφηβεία της Ντανιέλας μου... Όσο χρόνο έχω στην ζωή μου θέλω να απολαμβάνω τα μωρά μου».

Όσο για τον Ανδρέα Μικρούσικο τόνισε: «Με τον Ανδρέα είχαμε μια

πολύ άριστη σχέση αλλά με τα χρόνια και λόγω φόρτου εργασίας και των δύο μας χαθήκαμε. Αν τύχει και συναντηθούμε πιστεύω πως είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Άλλωστε, το έχει το ζώδιο μας αφού έχουμε ακόμα και την ίδια μέρα γενέθλια». Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει γενικά να κρατάω φιλίες και επαφές με όσα άτομα πέρασαν από την ζωή μου».

Τον καιρό που βρισκόταν στο Big Brother είχε γίνει σάλος με το βίντεο που έβγαινε από το μπάνιο με μία Φραντζέσκα άκρως αποκαλυπτική και πολύ σέξι... Φωτογραφίες που τότε έκαναν τον γύρο των ΜΜΕ... Η ίδια μετά από τόσο καιρό λέει:

«Απάντησα εκατοντάδες φορές για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τότε... Τίποτα δεν κατάλαβα αφού τόσους μήνες και όλο το 24ωρο μας βιντεοσκοπούσαν. Δεν μας ρώταγαν τί θα δείξουν και τί όχι. Όπως έβγαινα εγώ από το μπάνιο, έβγαιναν και οι άλλες κοπέλες όπως και οι άντρες. Και επειδή το ρίχνω και στην πλάκα μάλλον τα δικά μου β... είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση...».

Keywords
Τυχαία Θέματα