Ποιος ηθοποιός είπε: «Αναγκάζομαι να ζήσω με τα μισά ή το 1/3 απ’ ό,τι έπαιρνα πριν από λίγα χρόνια»

Γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κρίση, την τηλεόραση και αποκάλυψε αν είναι θυμωμένος με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται πράγματα, κι αυτό είναι ελπιδοφόρο, δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει κι ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπανός.

Αυτή η δύσκολη συγκυρία μπορεί να βάλει όλους σε μια καλύτερη λογική; «Σαφώς. Η πλειονότητα των ανθρώπων θα πάρει το μάθημα της. Κι αυτό γίνεται όχι επειδή το θέλουμε, αλλά επειδή προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Εμείς

θα προσαρμοστούμε, το θέμα όμως είναι να προσαρμοστούν κι αυτοί που πρέπει, να μας βοηθήσουν και αυτοί που μας κυβερνάνε».
Είναι θυμωμένος με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Ο ίδιος απαντά στο περιοδικό Λοιπόν: «Είμαι, γιατί, ενώ αναγκάζομαι να ζήσω με τα μισά ή το 1/3 απ' ό,τι έπαιρνα πριν από λίγα χρόνια, έχει στερηθεί πράγματα η οικογένεια μου, αλλά βλέπω ότι κάποιοι μισθοί συνεχίζουν να είναι πολύ υψηλοί. Αυτό με θυμώνει, όχι μόνο εμένα βέβαια. Αν αυτό που γίνεται αφορούσε το σύνολο της κοινωνίας, δεν θα υπήρχε θυμός. Προσπαθώ όμως να μη βγάζω το θυμό μου με λάθος τρόπο. Τον τελευταίο καιρό προχωράω στο δρόμο και βλέπω ανθρώπους θυμωμένους, έτοιμους να μανουριάσουν, κι αυτό είναι κακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα