Ποιος συνεργάτης της Ελένης δουλεύει το καλοκαίρι στην Μύκονο;

Το καλοκαίρι εργάζεται σχεδόν πάντα στη Μύκονο, την άνοιξη εμφανιζόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Τι είδους «διπλή ζωή» είναι αυτή;

«Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ετσι είμαι στα επαγγελματικά μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου, ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι να κάθομαι. Μπορεί να γκρινιάζω όταν δουλεύω πολύ, αλλά όταν πιάνω μετά τον εαυτό μου να ξεκουράζεται για δύο-τρεις μέρες, θέλω να τον ξαναβάλω να δουλέψει σκληρά. Η καθημερινότητά και η δουλειά μού αρέσουν πολύ. Με την εστίαση ασχολούμαι τα τελευταία 9 χρόνια - δεν είμαι αλεξιπτωτιστής. Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, αυτό συνέβη φέτος τυχαία χάρη στην Ελένη, την οποία θαυμάζω και εκτιμώ πολύ. Προσπαθώ να κάνω συντήρηση δυνάμεων ώστε να μπορώ να είμαι αντάξιος του διπλού μου ρόλου» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Πρώτο Θέμα.
- Θα είσαι και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Ελένης και στον ALPHA;
«Ναι. ∆ώσαμε τα χέρια με το κανάλι, θα είμαι και του χρόνου, κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Όλο αυτό μου έκανε καλό και ξέρεις πότε το συνειδητοποίησα; Όταν άρχισαν να μου κάνουν προτάσεις και από άλλα κανάλια, για άλλες εκπομπές, ακόμη και για σίριαλ. Η δύναμη που έχει η εκπομπή της Ελένης, αλλά και η ίδια, είναι τεράστια.»
- Σου πρότειναν να πρωταγωνιστήσεις σε σίριαλ;
«Ναι. Τον τελευταίο καιρό μού πρότειναν να βρεθώ σε εκπομπές άλλων καναλιών, να συμμετάσχω σε talent shows, να παίξω σε τηλεοπτικές σειρές. Ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε για να παίξω σε σίριαλ ήταν πάρα πολύ δελεαστική, αλλά έκρινα ότι δεν ήταν ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσω κάτι τέτοιο. Πρέπει να σου πω, πάντως, ότι όλα αυτά ξέρω πως τα χρωστάω στην Ελένη. Και έχω πολλά ακόμη να μάθω πλάι της. Προς το παρόν, όμως, είμαι μόνο στην αρχή, δεν βιάζομαι. Θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Καθετί καινούριο μού αρέσει, αλλά όλα θα γίνουν όταν έρθει η σωστή στιγμή.»
- Η επαφή με την Ελένη τι σου προσφέρει;
«Προτού τη γνωρίσω τη θαύμαζα πολύ ως γυναίκα. Έλεγα πάντα «αυτή η γυναίκα τα συνδυάζει όλα: είναι πολύ ωραία, πολύ τρυφερή όταν θέλει, πολύ φιλική». Τελικά, αφότου συνεργαστήκαμε, διαπίστωσα ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω. Η Ελένη είναι μια γυναίκα που συνδυάζει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους - και αυτό είναι υπέροχο. Όταν τη γνώρισα περισσότερο και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, κατάλαβα επίσης ότι, πέρα από πολύ όμορφος άνθρωπος στην εξωτερική της εμφάνιση, είναι ακόμη πιο ωραία μέσα της. Σε μένα προσωπικά έδωσε κάποιες συμβουλές πέρα από τα επαγγελματικά, οι οποίες με βοηθούν και τις έχω μέσα στο κεφάλι μου ως στήριγμα. Έχει πολύπλευρη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα πράγματα, πολύ σοβαρή, που μόνο ένας καλός σου φίλος θα σ' την εξέφραζε. Της χρωστάω πολλά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα