Πότε επιστρέφουν στις θέσεις του οι παρουσιαστές;

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του και οι παρουσιαστές ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν δουλειά.

Η φετινή σεζόν αναμένεται δύσκολη και γι' αυτό οι πρεμιέρες θα ξεκινήσουν από τα τέλη Αυγούστου. Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της ξεκινάνε εργασία και χαρά στα τέλη του μήνα, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στο τέλος του Σεπτέμβρη. Το νέο της εκπομπής εκτός και αν υπάρξει αλλαγή τελευταία στιγμή θα είναι η

Λάουρα Νάργες. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο και κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Η Ελένη Μενεγάκη θα μας καλησπερίσει 1η Οκτωβρίου με την ανανεωμένη ομάδα της. Την ίδια μέρα πρεμιέρα κάνει και το «Δέστε τους». Το star δεν έχει αποφασίσει αν η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα 1η Οκτωβρίου ή μια βδομάδα αργότερα, αλλά η πρώτη σύσκεψη θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες. Πιθανόν ο Φώτης και η Μαρία να κάνουν πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου όπως επίσης και η Τατιάνα Στεφανίδου. Όσον αφορά το πρωινό των Mega και ANT1 δεν είναι σίγουρο πότε ακριβώς θα κάνουν πρεμιέρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μέσα στον Οκτώβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα