Πρεμιέρα: Η σόλο εμφάνιση της ερωτευμένης Έλενας, η συνάντηση με τη Θεοδωρίδου, η σέξι Φρύνη Βλάχου και οι ερμηνείες του Γιαννιά! (φωτό)

Πρεμιέρα είχε χθες το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Ηλίας Βρεττός, η Σάγια και ο Γιώργος Γιαννιάς και φυσικά πλήθος επωνύμων βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει.

Ανάμεσά τους η Έλενα Παπαρίζου η οποία μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες έκανε σόλο εμφάνιση χωρίς τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη. Η τραγουδίστρια έφτασε στο νυχτερινό κέντρο μακιγιαρισμένη ελαφρά και ντυμένη με ροκ διάθεση και συνάντησε εκεί το έτερον ήμισύ της τον φετινό χειμώνα στην πίστα, τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μαζί τους και ο πάντα κεφάτος Λευτέρης Πανταζής. Η παρέα παρακολούθησε το νεανικό πρόγραμμα, ρίχνοντας πολύ χειροκρότημα για τον Γιώργο Γιαννιά αλλά και για την εκρηκτική Σάγια και τον γοητευτικό Ηλία Βρεττό. Έκπληξη της βραδιάς η Φρύνη Βλάχου η οποία έκανε super σέξι εμφανίσεις επί πίστας, κάνοντας τον αντρικό πληθυσμό να καρφωθεί πάνω της καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα