Πύρρος Δήμας: «Παρέδωσα τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου»

Ο Πύρρος Δήμας σε πρόσφατη συνέντευξή του «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο Πύρρος Δήμας βιώνει την κρίση στο «πετσί» του. «Η κρίση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα μας αγγίζει και μας αφορά όλους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην τον έχει επηρεάσει λιγότερο ή περισσότερο η κρίση. Δυστυχώς η ζωή μας άλλαξε δραματικά και απότομα», δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης εξομολογήθηκε πως όχι μόνο δεν κάνει σπατάλες αλλά «έκοψε» και όσα από

τα αναγκαία έξοδα μπορούσε.

«Από όπου μπορούσα να κόψω, έκοψα. Περιόρισα τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, τα παιδιά έρχονται με το αστικό στο σπίτι, ενώ πριν από μερικές μέρες παρέδωσα τις πινακίδες ενός δεύτερου αυτοκινήτου που είχα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει περικοπές. Κάποιοι παραξενεύονται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω "χρυσό" ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά το χρησιμοποιούσα για να μετακινούμαι με την πολύτεκνη οικογένειά μου τρεις φορές τον χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαιρινές διακοπές. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει. Εγώ δεν λέω να μην πληρώνουμε, αλλά δεν υπάρχουν. Δεν είμαι της λογικής του "Δεν πληρώνω",αλλά δεν υπάρχουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα