Ριάλιτι με… οικογένειες πολιτικών

Το πρώτο ριάλιτι με μέλη οικογένειας πολιτικών είναι γεγονός! Πρωταγωνίστριες μάλιστα σε αυτό θα είναι οι εγγονές του Νέλσον Μαντέλα.

Η Σουάτι Ντλαμίνι και η Ζαζίβ Ντλαμίνι Μαναγουέι αποφάσισαν να εκθέσουν την προσωπική τους ζωή στις κάμερες μιλώντας παράλληλα και για την πολυτάραχη ζωή του παππού τους. Ωστόσο η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σχόλια. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για ασέβεια των αδελφών ως προς την ιστορία του ανθρώπου που γκρέμισε το απαρντχάιντ και έγινε ο πρώτος μαύρος

πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.

«Ακούμε συχνά επικρίσεις, αλλά τόσο ο παππούς Νέλσον όσο και η γιαγιά Γουίνι πάντα μας έλεγαν ότι αυτό είναι το όνομα της οικογένειάς μας και ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, αρκεί να το αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ακεραιότητα. Η οικογένειά μας τον περιβάλλει με μεγάλη αγάπη. Τον επισκεπτόμαστε πολύ συχνά. Οι αγαπημένες του στιγμές είναι όταν περνά χρόνο με τα δισέγγονά του» ήταν η απάντησή τους.Το ριάλιτι, που θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φλεβάρη στο Cozi tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα