Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι καλά! Μην ψάχνετε να βρείτε σκιές και μαύρα σύννεφα!»

Στην παρουσίαση των παιδικών βιβλίων που έγραψε η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκαν οι κάμερες και η ίδια μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αποχωρεί από την τηλεόραση του Alpha.

«Είμαι καλά! Μην ψάχνετε να βρείτε σκιές και μαύρα σύννεφα! Στον δικό μου ουρανό τα σύννεφα είναι γαλάζια και φωτεινά», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά, τονίζοντας πως είναι ακόμα στην τηλεόραση και πως μέχρι τον Ιανουάριο έχει πολλά να πει!

«Είμαι στην τηλεόραση, δουλεύω για την τηλεόραση. Δουλεύω για τα παιδιά τις τηλεόρασης

και είναι καλύτερο σ' αυτή τη φάση να δουλεύω για τα παιδιά που είναι πιο νέα και εγώ να είμαι πιο αποστασιοποιημένη», προσέθεσε η Ρούλα Κορομηλά.

Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να σχολιάσει τη δήλωση της Ντέπυς Γκολεμά όπου της ζητά να εγκαταλείψει την τηλεόραση είτε είναι μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες η Ρούλα Κορομηλά απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε τι είπε η Ντέπυ, ούτε κανένας συνάδελφος. Δεν διάβασα, δεν διαβάζω και δεν μ' απασχολεί αυτό το κομμάτι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να δρα και να μιλά και να γράφει όπως θέλει και όπως φαντάζεται. Δεν θα καθίσω να απαντήσω σε κάποιον που έχει κάποια γνώμη για μένα. Για όνομα του Θεού! Να κάθεσαι και να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Όλα μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα