Σίσσυ Χρηστίδου: «Το φιλί ανάμεσα σε δυο γυναίκες είναι διαφορετικό από ότι στους άντρες»

Φωτιές άναψε η Σίσσυ Χρηστίδου με τη δήλωσή της πως δεν είναι περίεργο να φιλιούνται δυο γυναίκες στο στόμα.

Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα σε καθημερινή εφημερίδα και δήλωσε πως οι γυναίκες όχι απλώς την φλέρταραν αλλά και την αγάπησαν.

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πεζό όσο εσείς οι άντρες το έχετε αντιμετωπίσει. Οι γυναίκες μεταξύ τους είναι διαφορετικές από τους άντρες. Δηλαδή: Τί θέλω να πω: Και εγώ μπορεί

να πιάσω την κολλητή μου και να την φιλήσω στο στόμα. Από αγάπη, αθώα! Αυτό συμβαίνει, δεν είναι κάτι πρωτότυπο δηλαδή».

Τι ήθελε να το ακούσει αυτό ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και το υπόλοιπο πάνελ; Τα σχόλια δεν είχαν τέλος με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο αυτό που είπε.

«Πώς το κάνουμε με το παιδί μας, που το φιλάμε στο στόμα; Ένα πράγμα το ίδιο! Όταν ξεκινάει μια καινούρια φιλία στην ζωή σου, δεν θέλεις να την ζήσεις στο έπακρο; Και εγώ με την Κατερίνα είμαστε φίλες...»

«Δηλαδή θα μπορούσες να το κάνεις και με την Κατερίνα αυτό;» την ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Ναι! Γιατί όχι;» απάντησε η Σίσσυ για να πει και ο Χρήστος Φερεντίνος: «Εσείς θα λέτε σε όλα ναι. Δεν θα λέτε σε τίποτα όχι». Ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη προέτρεψε τον κόσμο να στείλει τις δικές του παραγγελίες. Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα