Στικ βανίλιας: πώς το χρησιμοποιούμε;

Μπορεί να είναι πιο ακριβός από την "συνθετική" βανίλια σε σκόνη, όμως είναι σίγουρο πως μόλις το δοκιμάσετε στην κουζίνα σας θα σας αποζημιώσει- και με το παραπάνω- και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Ο λόγος για τον λεπτοκαμωμένο λοβό βανίλιας, ο οποίος φιλοξενεί τα σποράκια που κρύβουν την όλη αυθεντική γεύση και την αρωματική ένταση της βανίλιας.

Πώς τον χρησιμοποιείτε: βάλτε τον λοβό πάνω σε ένα ξύλο κοπής και με την μύτη ενός κοφτερού μαχαιριού χαράξτε τον κατά μήκος και ανοίξτε τον στα δύο. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα