Τάκης Ζαχαράτος: «Ουδέποτε πήρα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε μεγάλα κασέ ονομάτων της νύχτας»

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να χάνει το μέτρο. Ωστόσο έχω έναν μηχανισμό να το καταλαβαίνω, να αυτοχαστουκίζομαι και να επανέρχομαι στην πραγματικότητα», λέει ο Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλώντας για το αν έχει βρεθεί σε αδύναμες στιγμές που έχασε το μέτρο.

Παρά το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης έζησε τη χρυσή εποχή της νύχτας, εξομολογείται πως δεν πήρε ποτέ τεράστια ποσά. «Εγώ δεν ήμουν κάποιος λαϊκός τραγουδιστής με δισκογραφία και ουδέποτε πήρα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε μεγάλα κασέ ονομάτων της νύχτας. Ήμουν σε μουσικές σκηνές,

όχι στις μεγάλες πίστες και δεν έζησα ποτέ να έρχονται τα λεφτά μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών γιατί το έχω δει κι αυτό. Εδώ και 15 χρόνια μένω στην Κυψέλη , έχω και κρεβατοκάμαρα, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και μου είναι αρκετά», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι όσο ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο κ@λος της. Ε, είδαμε πολλούς κ@λους τώρα τελευταία. Και άχαρους και άσχημους. Οπότε μάλλον καλά έπραξα», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα