Τάκης Ζαχαράτος: «Θεωρώ εθνικούς προδότες τους πολιτικούς»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος για τους πολιτικούς, την κρίση που βιώνει η Ελλάδα αλλά και για τις ευθύνες τον πολιτών.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους μας. Θεωρώ ότι τώρα τρώμε το χαστούκι που θα έπρεπε να ρίξουμε οι ίδιοι στους πολιτικούς. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί αναγκαστήκαμε να δανειστούμε χρήματα για να πληρώσουμε αυτά που έχουν κλέψει τόσα χρόνια οι πολιτικοί μας γι' αυτό και είμαι απόλυτα αντίθετος με το μνημόνιο», είπε στο περιοδικό «Hello» ενώ συνέχισε

λέγοντας: «Το ξέρω ότι θα ακουστεί σκληρό αλλά τους θεωρώ εθνικούς προδότες γιατί μετατόπισαν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας – που σημειωτέον οι ίδιοι δημιούργησαν – στις πλάτες όλων μας. Και από την άλλη εξοργίζομαι γιατί συνεχίζουν να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και να μιλάνε».

Ο γνωστός μίμος, όμως, αναφέρθηκε και στην άλλη πλευρά του νομίσματος, εντοπίζοντας και τη θετική όψη των πραγμάτων. «Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι μονόπλευρος, πιστεύω ότι κρίση και η ταλαιπωρία που περνάμε έχει και θετικά στοιχεία. Είναι μία καλή ευκαιρία αυτή η περίοδος για να γίνουμε πιο επιλεκτικοί σε πολλά πράγματα, από το πόσα ρούχα πραγματικά χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας μέχρι το ποιοι είναι οι αληθινοί μας φίλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα