Τάσος Παπαποστόλου: Αυτός είναι ο Έλληνας ρεπόρτερ που «τρέλανε» το Hollywood

«Κανένας star δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει σε δημοσιογράφο, αρκεί να έχει χρόνο να το κάνει», λέει ο Τάσος Παπαποστόλου, ο δημοσιογράφος που πριν λίγο καιρό έκανε τα γνωστότερα αστέρια του Hollywood να μιλήσουν για την κρίση στην Ελλάδα, από το κόκκινο χαλί των «Χρυσών Σφαιρών»!

 

«Μετά τις εικόνες των διαδηλώσεων που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ο μέσος Αμερικανός

φοβάται να επισκεφθεί την Ελλάδα... Αν δουν τους διάσημους να μιλούν θετικά για την Ελλάδα, μπορεί και οι τουρίστες να αλλάξουν γνώμη» δήλωσε στο «Down Town» ο ίδιος και συνέχισε τονίζοντας τις διαφορές που έχει δει ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους επώνυμους: «Αυτό που μου έχει συμβεί στην Ελλάδα και ποτέ στην Αμερική είναι να ζητούν να δουν την συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ηθοποιούς, αλλά και σε πολιτικούς. Στην Αμερική οι πιο πολλοί stars σκέφτονται και ξέρουν τι θα πουν. Δεν θα απαντήσουν με ό,τι τους έρχεται στο μυαλό και μετά θα ζητήσουν το κείμενο πίσω προκειμένου να πετάξουν ό,τι δεν τους αρέσει».

Όσο για τη σχέση που διατηρεί ο ίδιος με τους πασίγνωστους celebrities; Εξηγεί πως η σχέση του μαζί τους δεν μπορεί να είναι φιλική, αλλά τυπικά επαγγελματική.

Keywords
Τυχαία Θέματα