«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Η Κόχυλα μαγειρεύει πιάτα οικονομικά, με άρωμα καλοκαιριού και θάλασσας

Την Κυριακή 15 Ιουνίου, η σεφ, Νταϊάν Κόχυλα στην εκπομπή «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» μαγειρεύει για ορεκτικό πιάτα υγιεινά και οικονομικά, με άρωμα καλοκαιριού και θάλασσας.

Ετοιμάζει γαύρο ριγανάτο και σαρδέλα τυλιγμένη σε αμπελόφυλλο. Στη συνέχεια, μας σερβίρει μαμαδίστικα φαγητά φτιαγμένα με ελληνικά, παραδοσιακά υλικά: κρέας με ντομάτες, λεμόνι, σταφίδες, ελιές και κουκουνάρι αλλά και ιμάμ μπαϊλντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα