Το νέο ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων ορίζει τη γευστική απαλότητα

Ο Οίκος Μεταξά παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα, το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων. Το νέο ποτό, με το κεχριμπαρένιο του χρώμα και την εξαιρετική γευστική του απαλότητα, έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση στην Ευρώπη - και τώρα με τις πρώτες εμφανίσεις του, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας.


Το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων

είναι η υπέρτατη έκφραση της γευστικής απαλότητας ανάμεσα στα «Αστέρια» του ΜΕΤΑΧΑ. Με τη νέα αυτή δημιουργία, τα βραβευμένα ανά τον κόσμο «Αστέρια» του Οίκου αποκτούν την κορωνίδα τους και οι απαιτητικοί ανακαλύπτουν το νέο μέτρο της γευστικής απαλότητας.
Πίσω από το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων βρίσκεται η προσήλωση του Οίκου Μεταξά στη Φύση, στον Χρόνο και στο Ανθρώπινο Ταλέντο: αυτό που κάνει, δηλαδή, το ΜΕΤΑΧΑ να ξεχωρίζει, εδώ και 125 χρόνια.
Ο Metaxa Master, Κωνσταντίνος Ράπτης, δημιουργεί το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων παντρεύοντας πολύτιμα οινικά αποστάγματα, που έχουν παλαιώσει υπομονετικά σε βαρέλια από γαλλική δρυ, και εξαιρετικά Μοσχάτα, αποκλειστικά από τη Σάμο.
Στο στόμα το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων ξεχωρίζει για την τέλεια ισορροπημένη γεύση του, με νότες αποξηραμένων σύκων, μεστών δαμάσκηνων και ευγενούς γλυκόριζας,. Ο χαρακτήρας καπνισμένης δρυός αφήνει μια μακριά απολαυστική επίγευση, ενώ ένα «άγγιγμα» μπαχαρικών και φλούδας πορτοκαλιού αποκαλύπτεται στο τέλος. Η απόλαυση που προσφέρουν τα πολύπλοκα αρώματα και η βελούδινη γεύση του ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων ολοκληρώνεται στην παρέα – αφού προσφέρει τόσο βαθιά ικανοποίηση όσο και θέμα συζήτησης, χάρη στο μοναδικό του χαρακτήρα!
Παρουσιασμένο σαν κόσμημα σε μια κομψή συσκευασία, το ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων είναι η ιδανική πρόταση δώρου για εκείνους που είναι έτοιμοι να μυηθούν σε έναν καινούργιο κόσμο αρωμάτων, γεύσεων και αισθήσεων και να ανακαλύψουν τον νέο ορισμό της γευστικής απαλότητας. Απολαύστε το με φίλους, σκέτο ή με ένα μόνο παγάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα