Το πρόβλημα υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου και η αναβολή του γυρίσματος

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει εδώ και μερικές ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής ταλαιπωρείται από μια ίωση η οποία τον έχει «ρίξει» στο κρεβάτι. Η εταιρεία παραγωγής του «The Huge Secret» εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση γράφοντας χαρακτηριστικά για την περιπέτεια υγείας του Ανδρέα. Η εταιρεία παραγωγής, όπως αναφέρει το showtime-cy μετέφερε στα Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου

και όλη τη συνομιλία που είχαν με τον δημοφιλή παρουσιαστή. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Κι ενώ αύριο το απόγευμα περιμέναμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έρθει για μόνιμη πλέον διαμονή, στο νησί μας, μια ίωση έκανε τα σχέδια μας άνω κάτω. Σήμερα αργά το απόγευμα, η παραγωγή είχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μέσω Skype με τον Αντρέα. Όταν η οθόνη στο κομπιούτερ άναψε και εμφανίστηκε ο Αντρέας, αμέσως καταλάβαμε το πρόβλημα που είχαμε. Ο ίδιος ο επέμενε να έρθει και να κάνει το γύρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τον βλέπατε κι εσείς από κάπου, θα λέγατε το ίδιο πράγμα. "Δεν υπάρχει περίπτωση...»

Μάλιστα όπως αναφέρουν χαριτολογώντας οι υπεύθυνοι της παραγωγής της συγκεκριμένης εκπομπής θα φροντίσουν την επόμενη φορά να έχουν κάνει και αγιασμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα