Το συγκινητικό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στους ανθρώπους που τη στήριξαν!

Ευγνώμων για τη στήριξη του κόσμου είναι η Αγγελική Νικολούλη, μία μόλις μέρα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της «Φως στο τούνελ» στον Alpha, ύστερα από ενάμιση χρόνο απουσίας.

Η δημοσιογράφος ανάρτησε στο προσωπικό της μπλογκ ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό της και τη στήριξαν. Διαβάστε το μήνυμά της: «Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού που μπορώ να εκφράσω σε σας τους τηλεθεατές και λάτρεις του διαδικτύου. Σε όλους εσάς

που κρατάτε αναμμένο όλα αυτά τα χρόνια,το φως της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Το "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ".

Αυτό που έζησα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο της ταλαιπωρίας και των έντονων προβλημάτων, που μας απομάκρυναν από την τηλεοπτική παρέα μας, δεν περιγράφεται με λόγια. Μας δείχνατε την υποστήριξη και τη συντροφικότητα με κάθε τρόπο. Μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε. Το site μας και το facebook, ήταν η γέφυρα της επικοινωνίας. Το κλειδί για να ανοίξουμε τις πόρτες της αναζήτησης συνανθρώπων μας που εξαφάνιζαν τα δεκάδες προβλήματα που οι ισχυροί-ανίσχυροι αυτού του τόπου, δημιούργησαν.

Όπου και αν βρέθηκα για την παρουσίαση του βιβλίου μου, οι εκδηλώσεις αγάπης μου προκαλούσαν συγκίνηση.

Ακούω φίλους και συναδέλφους να λένε ότι η περιπέτεια του Alter μας βγήκε τελικά σε καλό. Δε σκέφτομαι το ίδιο. Αυτή η πρόσκρουση και ανατροπή, άφησε πίσω της εκατοντάδες θύματα. Οικογένειες που υποφέρουν. Εμείς έχουμε την τύχη και την υποστήριξη της οικογένειας του Alpha που μας εμπιστεύτηκε και συνεχίζουμε. 'Άλλοι διακεκριμένοι συνάδελφοι και είναι πολλοί, δεν έχουν δουλειά και ζουν με το βοήθημα της Ένωσης μας.

Για τον κόσμο που έχει ανάγκη τη βοήθεια περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και για όλους εσάς τους λάτρεις τους "Τούνελ", ανάβουμε το φως στα σκοτάδια της κοινωνίας, αποφασιστικά και δυνατά!

Σας ευχαριστώ

Αγγελική

Keywords
Τυχαία Θέματα