Βάσια Παναγοπούλου: «Στη ζωή μου είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός»

Η Βάσια Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Αρμουτίδη, στον Ελληνικό 88.9 fm, για τη συνεργασία της με τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον Τάκη Χρυσικάκο και τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίους συναδέλφους και έναν υπέροχο φίλο και σκηνοθέτη, τον Θοδωρή Αθερίδη» δήλωσε η Βάσια.

«Με τον Θοδωρή γνωριζόμαστε και είμαστε φίλοι... Για μένα η νέα σχέση δουλειάς και φιλίας είναι ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Τάκης Χρυσικάκος. Δυο υπέροχα παιδιά, με τους οποίους

περνάω υπέροχα. Υπάρχει απίστευτο κέφι και διάθεση κι αυτό μας βγαίνει στην σκηνή» τόνισε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση του Γιάννη Αρμουτίδη, εάν έχει ξανασυνεργαστεί με τον Αλέκο Συσσοβίτη η Βάσια απάντησε ότι επαγγελματικά συναντιούνται πρώτη φορά. «Γνωριζόμασταν ως συνάδελφοι. Ποτέ όμως δεν δουλέψαμε μαζί. Είναι ένα υπέροχο παιδί κι ένας εκπληκτικός συνεργάτης. Το ίδιο και ο Τάκης Χρυσικάκος. Δέσαμε αμέσως, μας ένωσε μια φιλιά και τώρα περνάμε υπέροχα!. Το μόνο που δεν καταφέρνουμε είναι να έχουμε κοινές εξόδους. Διότι τα δύο αγόρια είναι μόνα και χωρίς δεσμεύσεις, ενώ εμένα με περιμένουν τα παιδιά μου. Και δεν μπορώ να λείπω καθόλου από κοντά τους. Πίστεψε με, ακόμα και τις ώρες που βρίσκομαι στο θέατρο αισθάνομαι τύψεις. Στη ζωή μου είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός!»

Keywords
Τυχαία Θέματα