Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι λέει για τα νούμερα τηλεθέασης και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

«Αν δέχομαι βέλη θα προσπαθήσω να τα αποφύγω αλλά δεν θα τα επιστρέψω ποτέ πίσω», δήλωσε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται.

Ακόμη ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι με ήθος στην τηλεόραση. «Σαφέστατα, εννοείται πως υπάρχουν. Αλίμονο αν δεν υπήρχαν σε αυτό το δημόσιο μέσο που εκφέρεις άποψη, εκφέρεις συμπεριφορά η οποία πολλές φορές επαναλαμβάνεται και μιμείται από τον

κόσμο, αλίμονο αν δεν υπήρχε επίπεδο». Απέναντι από την εκπομπή της φέτος είναι ο καλός της φίλος Γρηγόρης Αρναούτογλου. Φοβήθηκε τον ανταγωνισμό; «Τους φίλους τους αγαπάς δεν τους φοβάσαι. Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου πολλά χρόνια και χαίρομαι που πάει καλά και πιο πολύ χαίρομαι ότι δεν έχω εγώ πρόβλημα με το ότι πάει καλά. Γιατί από την μέρα που ξεκίνησε δεν είχαμε καμία απώλεια αλλά θα λυπόμουν πραγματικά πολύ αν δεν πήγαινε καλά το νέο του εγχείρημα. Αγαπώ την προσπάθειά του, αγαπώ τον ίδιο βασικά. Άλλωστε απευθυνόμαστε σε διαφορετικό κοινό με τον Γρηγόρη». Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν εκείνη νικήτρια. Τι είπε για αυτό; «Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό. Ο καθένας επιλέγει να δει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Δεν σημαίνει ότι αυτό που δεν επιλέγει να δει είναι απαραίτητα κακό. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για μένα να με ακολουθεί ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα