Ζέτα Δούκα: «Το σίγουρο είναι ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια»

Ποια γεύση άφησε η φετινή σεζόν στην Ζέτα Δούκα;

«Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τι γεύση μού άφησε η τηλεοπτική σεζόν και αυτό γιατί δεν είχα χρόνο καθόλου να παρακολουθήσω τηλεόραση. Το σίγουρο είναι ότι το μέσο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ελληνικές σειρές δεν γίνονται, εκπομπές το ίδιο, έχει δοθεί έμφαση σε ξενόφερτα τηλεοπτικά προγράμματα που κοστίζουν λιγότερο. Δυστυχώς τα κανάλια έχουν πάρει το δρόμο να κόψουν απ' όπου μπορούν χρήματα. Είχα μια πολύ μεγάλη ενδιαφέρουσα θεατρική σεζόν φέτος, οπότε μπορώ να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό. Το «AlphaCheckup» ήταν μια πρόταση που

συζητούσα πάρα πολύ καιρό και προσπαθούσαμε με την εταιρία παραγωγής να συμφωνήσουμε στο οικονομικό κομμάτι. Τελικά βρέθηκε ο τρόπος και ξεκινήσαμε. Κάναμε δέκα επεισόδια και μπορώ να σου πω ότι πήγαν πάρα πολύ καλά, τόσο που δεν το περιμέναμε και αυτό γιατί ξεκινήσαμε αργά από την τηλεοπτική σεζόν» τόνισε στο TVGlam.

Τι σχόλια άκουσε από τον κόσμο για την εκπομπή; «Άκουσα πάρα πολύ καλά σχόλια. Δεν θυμάμαι να μου είπαν κάτι αρνητικό. Και αν υπήρχαν, θα σου πω ότι είχαν να κάνουν με κάποιες απροσεξίες στην εμφάνισή μου. Δηλαδή, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά, τέτοιου τύπου. Για τη θεματολογία αλλά και την παρουσίαση έχω ακούσει μόνο καλά λόγια.»

Θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν; «Τα προγράμματα τα οποία θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είμαστε σε θέση να το ξέρουμε σε λίγες μέρες. Τότε θα διαμορφωθεί ο τηλεοπτικός χάρτης όχι μόνο στον Alpha, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο τηλεοπτικός προγραμματισμός δεν είναι πλέον αυτός που είχαμε συνηθίσει άλλες χρονιές. Όλα δυστυχώς έχουν καθυστερήσει λόγω της οικονομικής κατάστασης.»

Keywords
Τυχαία Θέματα