Ζουγανέλης: «Μέσα από την συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα παιδιά πρέπει να συμπαρασταθούμε στους αναξιοπαθούντες»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ευαισθητοποιημένος όσον αφορά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο καλλιτέχνης θα δώσει το παρών στην μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».  

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ  στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α, 21 αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους για την συναυλία

Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά.  «Εγώ ασχολούμαι χρόνια με αυτά τα πράγματα. Το θεωρώ αυτονόητο ότι ο ένας πρέπει να συμπαρίσταται στον άλλον όσο γίνεται πιο δυναμικά και μάλιστα όταν καλείσαι να συμμετέχεις σε μια συναυλία που συγκεντρώνει χρήματα για τ’ ανασφάλιστα παιδιά , αντιλαμβάνεστε ότι είναι αυτονόητη η συμμετοχή. Θεωρώ ότι όχι μόνο πρέπει να συμμετέχουμε, αλλά και να πάρουμε και πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο αυτή την εποχή στην Ελλάδα», δήλωσε στο gossip-tv.grο Γιάννης Ζουγανέλης και παροτρύνει τον κόσμο να δώσει το παρών. «Νομίζω ότι μέσα από μια διάσταση χαράς, μουσικής και συνύπαρξης ήχων και ανθρώπων είναι ευκαιρία να συμπαρασταθούμε στους αναξιοπαθούντες και τους οικονομικά ασθενέστερους»

Keywords
Τυχαία Θέματα