O "Συνάδελφος" και η ..."Ρουσουπούλου"...

18:51 1/10/2011 - Πηγή: Taxalia

Αγαπητοί φίλοι,
μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει. Η αλήθεια όμως παραμένει μία και είναι αυτή που γράψατε: Την άκουσαν τα μέλη της ΓΣ, οι φοιτητές και οι υπάλληλοι στον διάδρομο της αίθουσας, όπου συνεχίστηκε το "λούσιμο" από τον φοιτητή, με ανάλογα κοσμητικά επίθετα. Δύο ακόμη φορές ο "συνάδελφος" επιχείρησε να να "στήσει" επεισόδιο εις βάρος μου στο παρελθόν. Να σας διηγηθώ το ένα γιατί μοιάζει με ανέκδοτο:
Το 2005 κάνει αίτηση η κ. Ξανθή Ρουσινοπούλου να εκπονήσει διδακτορική διατριβή μαζί μου, με θέμα " Η μετάβαση από την κρατική τηλεόραση στη δημόσια".
Την ημέρα που
συζητείται η υπόθεση στη Γ.Σ, σηκώνεται ο περί ου λόγος "συνάδελφος" και πετάει μύδρους: " Πώς είναι δυνατόν η Παναγιωταρέα να ικανοποιεί τα κομματικά της ρουσφέτια και να φέρνει στο τμήμα για διδακτορικό την σύζυγο του Ρουσόπουλου. Τί νόμισε ότι είναι εδώ μέσα; Παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Ρουσούπουλου; Και δεν ντρέπεται κλπ κλπ".
Τον κοιτούσαμε όλοι έκθαμβοι,Ο άνθρωπος, τυφλωμένος από το πάθος του εναντίον μου, νόμιζε οτι η κ.Ρουσινοπούλου είναι ...Ρουσοπούλου ήτοι ...η Μάρα Ζαχαρέα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε. Αναγκάστηκε να ζητήσει "ταπεινά συγνώμη". Ομως αυτή τη φορά , ας κρατήσει τη συγνώμη του, για τον Γέροντα, που μπορώ να του συστήσω να δεί. Ειλικρινά, κάποιος ας ηρεμήσει τη ψυχή του...
Με εκτίμηση
Αννα Παναγιωταρέα
Αν. καθηγήτρια
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ
ΑΠΘ
Keywords
Τυχαία Θέματα