Αλέξης Τσίπρας σε bloggers: Η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχθεί Άρση Εθνικής κυριαρχίας!


Ένας Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί.

Μία συνέντευξη σταθμός στο διαδίκτυο, όπου για πρώτη φορά ηγέτης μικρού κόμματος ξεδιπλώνει σχέδιο αντιμετώπισης χωρίς ιδεοληπτικά στεγανά, με αποτέλεσμα να εκπλήσσει. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει:

Προσχεδιασμένη η υπαγωγή της χώρας υπό καθεστώς άρσης Εθνικής κυριαρχίας. Τα πέντε στοιχεία που το αποδεικνύουν. Προσχεδιασμένο έγκλημα η διακοπή προσέγγισης με την Ρωσία.
Η Κύπρος είναι η δεύτερη πατρίδα του Ελληνισμού (!) Το πρόβλημα είναι η παράνομη εισβολή και κατοχή από την Τουρκία όπου έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας και το απεμπολούμε! Στην ενεργητική εξωτερική πολιτική Ερντογάν που επιχειρεί "περικύκλωση", πρέπει να απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα! Απαιτείται ενδυνάμωση της εγχώριας βιομηχανίας όπλων, μίας από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Καταστροφική η επιτροπεία στα υπουργεία σε τομείς άμυνας. Τραγική εξέλιξη του "κούρεμα", υπάρχει λύση για την Ελλάδα με ιστορικό δεδικασμενο... Γερμανίας! Δεν έχω πρόβλημα με την επιχειρηματικότητα και το κέρδος. Με την αισχοκέρδεια και τους νταβατζήδες  έχω, που υπηρετούμε εδώ και δεκαετίες! Η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχθεί Άρση Εθνικής κυριαρχίας...

Διαβάστε περισσότερα / read more...


Keywords
Τυχαία Θέματα