Dancing On Ice: Τι συνέβη στο show πάγου

Πολλές εκπλήξεις αλλά και ίντριγκες είχε η αποψινή εκπομπή του Dancing On Ice. Το show χορού ξεκίνησε με τη λογομαχία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με τον Πέτρο Κωστόπουλου και τον Αλέξη Κωστάλα, καθώς ο τραγουδιστής πήρε 8.5 συνολικά στη βαθμολογία και πίστευε πως άξιζε για παραπάνω. Ο Χριστοφόρου απάντησε στο σχόλιο του Αλέξη Κωστάλα για την αβεβαιότητα των κινήσεων του: “Αβεβαιότητα και νευρικότητα υπάρχει στο κλίμα γύρω-γύρω στην εκπομπή εδώ και μια εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει”.

Σύμφωνα

με τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ο κύπριος τραγουδιστής έχει σοβαρές αντιρρήσεις για την είσοδο της Πάμελα , ως αντικαταστάτριας της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου, στο παιχνίδι και στα παρασκήνια ξέσπασε.

Σε γενικές γραμμές το show θα χαρακτηριζόταν ανιαρό με μόνες ενδιφέρουσες στιγμές τον χορό της Shaya, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Ιωάννας Πηλιχού και της -new entry-Πάμελα.

Μετά την ψηφοφορία του κοινού, οι δύο τελευταίοι σε ψήφους (σε συμψηφισμό κριτών και κοινού) ήταν η Μαριάννα Καλλέργη και ο Θέμης Γεωργαντάς, όπου χόρεψαν ξανά. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει ο Θέμης Γεωργαντάς, παρά την εξέλιξή του όλες αυτές τις εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα