Έλενα Παπαρίζου: “Αν το αξίζουν, θα βάλω καλούς βαθμούς”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing On Ice, στη φωτογράφιση για το show πάγου, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα του Star για το ρόλο της ως κριτής. Η τραγουδίστρια, φανερά ενθουσιασμένη, για το ξεκίνημά της στην κριτική επιτροπή σημείωσε πως : “Είναι ένα από τα shows που δεν περίμενα να δω στην Ελλάδα και χαίρομαι πάρα πολύ που θα γίνει”, και γι’ αυτόν τον λόγο αποδέχθηκε

την πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου. Η Έλενα, όμως, μίλησε και για το αν θα είναι ή όχι αυστηρή με τους υποψήφιους παίχτες δηλώνοντας : “Άμα το αξίζουνε θα βάλω καλούς βαθμούς. Νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουνε πάρα πολύ για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.”

Στην φωτογράφιση, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Αλέξης Κωστάλας, καθώς και η παρουσιάστρια του Dancing Τζένη Μπαλατσινού. Αδιαμφισβήτητα, η ομάδα της κριτικής επιτροπής θεωρείται πολύ δυνατή τηλεοπτικά και θα κερδίσει το κοινό με τις ατάκες της. Δεν έχουμε, παρά να περιμένουμε ως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, για να απολαύσουμε τόσο τους κριτές, όσο και τους υποψήφιους χορευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα