Ο Λιάτσος παραιτήθηκε, στη θέση του η Λαμπίρη.

Σας το γράψαμε ΠΡΩΤΟΙ, με έμμεσο τρόπο ( http://www.ourgreektv.com/2011/10/14/xristina-lampiri-eidiseis/ ), επιβεβαιώθηκε μία εβδομάδα αργότερα. Παρά τα δελτία τύπου του Σταρ που αναφέρονταν σε πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου Λιάτσου, όλοι είχαν “μυριστεί” ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη συνεργασία του με το Σταρ. Σήμερα, πολύ αργοπορημένα, ανακοινώθηκε το επίσημο δελτίο τύπου για την αποχώρηση του άνκορμαν:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.

Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.

Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού.

Οι φήμες, πάντως , λένε ο γνωστός παρουσιαστής ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση του καναλιού λόγω των συνεχών χαμηλών πτήσεων στην AGB. Παρά τα σενάρια, όμως, που κυκλοφορούν, ο Αιμίλιος Λιάτσος επιβεβαίωσε στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα” ότι οι σχέσεις του με τον Σταμάτη Μαλέλη εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές. Ο ίδιος, από δω και στο εξής, θα αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στην εφημερίδα “Παρασκευή+13″, της οποίας είναι εκδότης. Την θέση του στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα πάρει η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Παναγιώτη Στάθη και την Ελένη Τσαγκά, εναλλάξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα