LG X venture: Το ανθεκτικό smartphone της LG με QuickButton

18:47 22/5/2017 - Πηγή: Xblog

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG X venture, το δεύτερο μοντέλο της σειράς X για το 2017. Το X venture είναι ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone με πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, και πιστοποίηση 14 MIL-STD 810G για αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, πτώσεις και πολλαπλές βυθίσεις στο νερό μέχρι 1.5 μέτρο.

Το LG X venture εξοπλίζεται με 5,2-ιντσών full HD -LCD- οθόνη, Snapdragon 435 chipset, 2 GB μνήμη RAM

και βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB και επεκτείται με κάρτα microSD, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4,100 mAh και η LG ισχυρίζεται ότι αντέχει για 24 ώρες. Ευτυχώς η μπαταρία φορτίζει γρήγορα (από το 0% στο 50% σε 48 λεπτά) χάρη στη τεχνολογία Quick Charge 2.0 της Qualcomm.

Η κύρια κάμερα του κινητού έχει ανάλυση 16-megapixel και η εμπρόσθια έχει 5-megapixels με φακό 120°.

Για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones, η LG έχει τοποθετήσει στο LG X venture και ένα κουμπί στα πλάγια, το QuickButton, το οποίο ανοίγει τη νέα εφαρμογή Outdoor Essentials. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο βαρόμετρο, στη πυξίδα, στον μετρητή βημάτων/απόστασης/θερμίδων, στον καιρό και στον φακό. Το QuickButton έχει επίσης πολλαπλές χρήσεις – με ένα απλό πάτημα ανοίγει το Outdoor Essentials, με ένα παρατεταμένο ανοίγει τις ρυθμίσεις ενώ με διπλό πάτημα ενεργοποιεί το Glove Mode (για να καταλαβαίνει η οθόνη τα πατήματα όταν φοράτε γάντια).

Το LG X Venture θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική σήμερα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λανσαριστεί στις Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα