Mega: Το «μεγάλο κανάλι» εκπέμπει ξανά – Πού θα το βρείτε

13:19 12/2/2020 - Πηγή: Xblog

Το Mega Channel επιστρέφει! Το κανάλι εκπέμπει ξανά στη Digea από το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου και προετοιμάζει τον κόσμο για την μέγα επιστροφή του.

Το Mega θα ξεκινήσει να προβάλει ξανά αγαπημένες σειρές και δελτία ειδήσεων από την επόμενη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου.

Οι σειρές του MegaΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGAΤΟ ΡΕΤΙΡΕMEGA MAGAZINOΕΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙMEGA Γεγονότα: ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (με την Ράνια Τζίμα)Η ΝΤΑΝΤΑΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΥΟ ΖΩΕΣΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣΝΟΣΤΙΜΑ… ΚΑΙ ΑΠΛΑLIVE NEWS (με τον Νίκο Ευαγγελάτο)ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣMEGA Γεγονότα: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (με την Δώρα Αναγνωστοπούλου)ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑFORENSIC FILESΙΧΝΗΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΟ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥΦΥΓΑΜΕΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙΠού θα βρείτε το Mega Channel

Το Mega υπάρχει ξανά στην πλατφόρμα της Digea και την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Στην περίπτωση που δεν το βρίσκετε στα ρυθμισμένα κανάλια σας, θα πρέπει να συντονίσετε ξανά τις συχνότητες της Digea. Προς το παρόν, δεν εκπέμπει σε COSMOTE TV και Nova.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Mega Channel εξαγοράστηκε από την Alter Ego Media Group Α.Ε., εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη 1η Νοεμβρίου του 2019 για €33.999.999.

Keywords
Τυχαία Θέματα