Χώρισα blog post #17: Δεν ήθελε εμένα, τη γυναίκα του, ήθελε άλλον!

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Μπορεί να σου φανεί τραβηγμένο, μπορεί να σου θυμίζει τις οικογενειακές ιστορίες, δεν ξέρω, πάντως η ζωή ξεπερνά πάντα και τα καλύτερα κινηματογραφικά σενάρια!

Είμαι 30 ετών, παντρεμένη μαζί του εδώ και 5 χρόνια. Ο γάμος έγινε έπειτα από 9 μήνες σχέσης, καθώς ο έρωτας και το πάθος δε μας άφηναν να ζούμε χώρια. Τα τελευταιά δύο χρόνια όμως, άρχισα να έχω κάποιες αμφιβολίες, οι οποίες προέκυψαν από το γεγονός

ότι είχαμε απομακρυνθεί... Σεξουαλικά εννοώ. Πρωτοχρονιά του 2012, για πρώτη φορά, μέρα που ήταν, δεν κάναμε σεξ... Είχε στρωθεί με τους φίλους του κι έπαιζε χαρτιά ως το πρωί. Όπως καταλάβατε, δε μας μπήκε καλά ο χρόνος. Όχι ότι σταμάτησα να νιώθω ότι μ' αγαπάει ή ότι με προσέχει, αλλά δε με ήθελε... Σαρκικά. Σαν να μην τον έλκω.

Ωστόσο υπήρχαν κάτι τριήμερα, σε αργίες ή διακοπές, όταν φεύγαμε που ενέδιδε στις προκλήσεις μου, αλλά και πάλι όχι τόσο θερμά. Το ενδεχόμενο δε να κάνουμε ένα μωρό, τον αφηνε παγερά αδιάφορο. Για την ακρίβεια, ανατρίχιαζε όταν του έλεγα να το σκεφτούμε να κάνουμε ένα παιδάκι.

read more

Keywords
Τυχαία Θέματα