Αναβρασμός στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες δεν θέλουν τον Τεν Χαχ, τι λένε και για Κριστιάνο και Σάντσο

15:58 11/10/2023 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει έρμαιο του Τύπου καθώς τα δημοσιεύματα και οι εικασίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αποδυτήρια δίνουν και παίρνουν...

Τελευταίο χτύπημα από τον παρουσιαστή του talkSPORT, Άλαν Μπραζίλ ο οποίος μιλώντας με τον συμπαρουσιαστή του Άλι ΜακΚόιστ επικαλούμενος πληροφορίες που προήλθαν από ποδοσφαιριστή των Κόκκινων Διαβόλων τον οποίο δεν κατονόμασε έριξε τη βόμβα του.

Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης του σόου είπε πως παίκτης της ομάδας του είπε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν για προπονητή τους τον Έρικ Τεν Χαχ.

Με το δεν έχουν ο αφηγητής θέλει να πει πως δεν τον νιώθουν για μάνατζερ και παράλληλα οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι με τη συμπεριφορά του Ολλανδού απέναντι στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζέιντον Σάντσο.

Από εκεί και πέρα ο Μπραζίλ σημείωσε μέσω της ίδιας πηγής ότι ο Σάντσο είναι καλός άνθρωπος και τα δίνει όλα στην προπόνηση. Σημείωσε πάντως στον επίλογό του ότι δεν ξέρει πλέον ποιον να πιστέψει σχετικά με όλα αυτά που βγαίνουν δημόσια για τα εσωτερικά της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Παίκτης της Ρεάλ έπαιξε ένα φιλικό με την Ισπανία αλλά αποφάσισε να την αφήσει για το Μαρόκο

Ζιντάν: Ο Γάλλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μετά τις νέες φήμες

Ο αρχοντάς Αζάρ έφυγε από την Ρεάλ ξεκούραστος και με δύο καράβια χρήματα: Το ποσό που κέρδισε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναβρασμός, Γιουνάιτεντ, Τεν Χαχ, Κριστιάνο, Σάντσο,anavrasmos, giounaitent, ten chach, kristiano, santso